PODJETJE

Iskreno prizadevanje, jasna usmeritev in spretna izvedba vse od leta 1979.

45

zaposlenih

40

let izkušenj

500

in več projektov

15

odstotna stabilna letna rast

O NAS

G. Jože Penca

G. Jože Penca starejši je kot podjetnik začel z dejavnostjo kovinarstva leta 1979. Čeprav takratno poslovno okolje v Jugoslaviji ni bilo najboljše, mu je z odločnostjo in trdim delom uspelo, da je leta 1985 zaposloval že 7 ljudi. Leta 1986 je razpršil svoje poslovanje ter začel s proizvodnjo orodja in injekcijskim brizganjem plastičnih izdelkov. Z nakupom novega proizvodnega obrata z velikostjo 800 m2 leta 1994 je svojo proizvodnjo preselil v središče Celja.

G. Jože Penca mlajši

DIREKTOR PODJETJA

Decembra 2001 se je podjetje preoblikovalo iz samostojnega podjetja v družbo z omejeno odgovornostjo, ki jo je prevzel g. Jože Penca mlajši. Ta je razvoj podjetja usmeril v ključni dejavnosti izdelave orodij in injekcijskega brizganja. Leta 2017, ko je podjetje zaposlovalo že 30 ljudi, se je preselilo v nov proizvodni obrat z velikostjo 3.000 m2.

Nedavna razširitev z novimi objekti podjetju omogoča rast in razvoj, s katerima lahko izpolnjuje zahteve različnih industrij, vstopa na nove trge in sodeluje z novimi strankami.

Po tem ko je bila vpeta v različne funkcije v podjetju že od malih nog, postaja v samo delovanje podjetja vedno bolj vključena tudi tretja generacija. Njegovo zanimanje za tehniko in močna volja za izboljšave sta ga pripeljala do magistrskega študija iz industrijskega inženiringa na univerzi Chalmers. Z mednarodnimi izkušnjami iz globalnih podjetij nudi podjetju neprecenljivo podporo.

Inovacije za zmogljivost

Inovacije za zmogljivost

Ideje za učinkovitost

Ideje za učinkovitost

Estetika in domišljija

Estetika in domišljija

Kreativne rešitve

Kreativne rešitve

Preizkušene ideje

Preizkušene ideje

Efektivnost > učinkovitost

Efektivnost > učinkovitost

Primeren partner

Primeren partner

Preprosto sodelovanje

Preprosto sodelovanje

NAŠI KLJUČNI PARTNERJI

CERTIFIKATI KAKOVOSTI

Sistem upravljanja kakovosti je certificiran skladno s standardom: IATF 16949ISO9001 / 2015 in  ISO 14001

Certifikat o skladnosti upravljanja kakovosti s standardom IATF 16949.

Skozi celotno obdobje smo se ves čas trudili ohranjati prvotne vrednote podjetja, ki so odločnost, zanesljivost/zaupanje in iskreno prizadevanje. Na ta način smo z našimi strankami vzpostavili dolgotrajna partnerstva, naši prizadevni zaposleni pa razvili dolgotrajne kariere.

ORODJA PLASTIKA | MOLDS PLASTIC